31.7.2008

Lupa saatu

Lupasin itselleni etten bloggaa näitä fufoiluun kuuluvia sukkia ennen kuin olen saanut supervauvan polvisukat valmiiksi samasta kerästä. Ystävien uusi mökkylä syntyi ennen juhannusta, vaan sukkien neulominen edistyi hitaanlaisesti. Nyt polvisukat ovat kuitenkin perillä ja saan itseltäni luvan blogata myös nämä hyvin muhineet miesten sukat! Veli pyysi napakoita ohuita villasukkia kenkien kanssa pidettäväksi ja talvella jo näitä aloittelin. Ovat nyt valmiina syksyä odottamassa.
Malli: Oma perussukka 60 silmukalla.
Koko: Napakka 43.
Lanka: Regia Stretch Color #84 (70% villa, 23% polyamidi ja 7% polyesteri; 50 g = 200 m).
Puikot: 2,5 mm ruusupuiset.
Menekki: 60 grammaa.


Pattern: Own, basic socks with 60 sts.
Size: 43.
Yarn: Regia Stretch Color #84 (70% wool, 23% polyamide and 7% polyester; 50 g = 200 m).
Needles: 2,5 mm dpn's.
Consumption: 60 grams.


Regian Stretch oli ihan mukavaa lankaa neuloa, mutta ei herättänyt sen kummempia intohimoja. Tavallinen Regia on hieman pehmeämpää, mutta voi olla että Stretch on kestävämpää. Pätkävärjätyn sävyt eivät lätäköityneet ja kuviosta muodostui jotenkin liplatteleva. Sukujuhlissa sävyjä ihasteltiin, mutta itselläni on tämä siniallergia ja en vaan voi nauttia näistä sävyistä. Molempien sukkien vastaanottajat kuitenkin tykkäsivät (no jaa, jälkimmäisten sukkien vastaanottaja tuskin uusia sukkia huomasikaan, mutta äitinsä piti kovasti).
Malli: Oma, Supervauvan polvisukat.
Koko: Vauva.
Lanka: Regia Stretch Color #84 (70% villa, 23% polyamidi ja 7% polyesteri; 50 g = 200 m).
Puikot: 2,5 mm bambuiset sormikaspuikot.
Menekki: 25 grammaa.


Pattern: Own, Super Baby Knee Highs.
Size: Baby.
Yarn: Regia Stretch Color #84 (70% wool, 23% polyamide and 7% polyester; 50 g = 200 m).
Needles: 2,5 mm short bamboo dpn's.
Consumption: 25 grams.


Tänään lauloi taas ompelukone ja pian Iso Gnu saa myös saumurinsa huollosta. Käytännöllistä tavaraa tulossa - ruoka/kuolalappuja, vaippoja ja kestositeitä. Pitänee jostain hakea se vaunupeiton alkukin ja jatkaa, kun ensi viikolla alkaa jo äitiysloma.