31.1.2008

Hamsterisuunnitelmia

Se alkaa huomenna! (Olen muuten ryhmässä nro 3.) Nyt puikot valmiiksi ja langat esille! Hyödynsin tammikuun viimeisen päivän valon ja kuvasin suunnitelmia. Tänä iltana pitänee purkaa vanhoja aloituksia, että voin aloittaa jotain hauskempaa näistä langoista.Nämä ahvenanmaalaiset kasvivärjätyt villat ostettiin Iso gnun kanssa kesäreissulta.. hmm, ehkäpä vuonna 2000. Lankaa on pantattu ja varjeltu, koska maanläheiset vihreän sävyt ovat niin herkulliset. Noin vuosi sitten aloitin langasta pitsihuivia, mutta jotenkin tuntui että ihana lanka menee hukkaan. Siitähän pitää neuloa villatakki! Ajattelin kokeilla Garnstudion ohjeella ainaoikeintakkia (Drops 84-6). Jos oikein ahkeraksi ryhdyn, teen tänään jo mallitilkunkin!Tässä taas esiintyy surkea Starskyn alku (purkuun). Toisaalta mallissa oli jotakin suloista 70-lukulaista, mutta ei kuitenkaan riittävästi että olisin innostunut silmukoiden vääntelystä. Paremmin minulle sopisikin ehkä Garnstudion 60-lukulainen neulejakku (kaksinkertaisella langalla) ja siihen mahdollisesti pitkät hihat (Drops 103-20). 3/4-hihat ovat kyllä nätit, mutta pyöräillessä oppii arvostamaan käytännöllisyyttä...Näitä sukkalankoja ei kyllä ole tarkoitus tuhota kokonaan, vaan valita joku ja ottaa se matkaneuleeksi ensi viikolla. Jos valitsen punaisen Regian, siitä tulisi Täydellisesti Istuvat Sukat itselleni. Regian Stretchistä taas tulisi veljelle ohuet kenkäsukat ja bambulangasta yösukat Gnu-ukolle tai isälle.

Isompia töitä olisi siis taas luvassa! Viime hamsteroinnissa sain neulottua Cavern Cardin ja olin tosi tyytyväinen. Muuten tunnun olevan varsinainen pikkutöiden neuloja - sukkia ja pipoja valmistuu koko ajan. Jospa Helmikuussa saisin edes sen yhden villatakin valmiiksi!
EDIT: Vielä piti lisätä kuva näistä kauan kesken olleista Laine-sukista. Neule on jäänyt kesken ihanasta langasta ja mallista huolimatta. Ongelmana taisi olla, etten muista miten ihan tarkalleen tuon kantapään tein. Kyllä nämä pitää vielä neuloa Hamsterien aikana, jotta pääsisin käyttämään näitä 2,5 mm ruusupuupuikkoja muissa sukissa! Ei taida sääligrammoja herua, kun jäljellä on enää jalkaosa...

EDIT 2: Linkit saatu lisättyä.