7.12.2007

Maamme, suo

Taas yksi ufo selätetty. Näistä ei paljon puuttunutkaan ja valmistuivat Kumppani-lehteä lueskellessa viime viikolla. Laitan talteen lahjalaatikkoon ja tilaisuuden tullen annan oikealle henkilölle. Aiemmin samalla mallilla on valmistunut valkoiset ja pikkutytön punaiset sukat.


Another ufo finished! These were almost ready, so I could finish them on Thursday night reading a web magazine. I'll put these in my gift box waiting for the right person. This was third time using this pattern: first try was in white, and second in red and little girl's size.Malli: Haettu Tiinalta, mutta ohjetta ei enää taida olla siellä. Feather and fan -mallilla sukat 47 silmukalla, sileä kantapää ja sädekavennus kärjessä.
Koko: 38.
Lanka: Novita Sukkis (40% villa, 35% akryyli, 25% polyamidi; 150g = 271m) joulunpunaisena (#577).
Puikot: 3,5 mm bambusukkapuikot.
Menekki: 90 grammaa.

Pattern: Originally found from Tiina's blog but I couldn't find it there anymore. Knit with 47 sts and one feather and fan repeat.
Size: Lady size (EU38).
Yarn: Novita Sukkis (40% wool, 35% acrylic, 25% polyamide; 150g = 271m) in red (#577)
Needles: 3,5 mm bamboo dpn's.
Consumption: 90 grams.Toinen valmistunut työ on pari pikkiriikkisiä polvisukkia. Igu*leen kautta kerätään pienten lasten villaisia polvisukkia Petroskoihin. Joulun alla onkin hyvä hetki neuloa pikkusukat välityönä, kun montaa muuta neuletta ei pääse esittelemään. Kristelin ohje oli helppo seurata ja malliltaan vähän leveämpi kuin supervauvan polvisukat. Tällaiset sukat on helppo lähettää postissakin, sillä alle 50 gramman kirjeet kulkevat tavallisella postimaksulla!

These tiny socks are for a charity collection for Petroskoi/Petrozavodsk in Russia. I do like these little knits, they're finished so fast! And before Christmas, I can't show everything I'm knitting...
Malli: Pikkuvauvan pitkät sukat (mallin on suunnitellut Kristel).
Koko: Pikkuvauva (40s).
Lanka: Novita Nalle Colori (75% villa, 25% polyamidi; 150g = 390m) sinikirjavana.
Puikot: 3 mm eebensukkapuikot.
Menekki: 25 grammaa.

Pattern: Little baby's long socks (FI) by Kristel.
Size: Little baby (40 sts).
Yarn: Novita Nalle Colori (75% wool, 25% polyamide; 150g = 390m) in blue shades.
Needles: 3 mm ebony dpn's.
Consumption: 25 grams.


Nyt on edessä joulukorttirumba, joka on tänä vuonna laajentunut myös kiitoskorttisambaksi. Sateinen loka..joulukuu pistää muistelemaan Meksikoa ja haaveilemaan ympäristönvaihdoksesta. Että osaakin olla harmaata. (Huomasiko joku, nousiko aurinko eilen vai ei?)