12.11.2007

Ravelry

Tätä oli ilmassa jo kauan sitten. Sitten uteliaisuus alkoi tiivistyä, vaikka ufojen loppumaton jono ja iäti kasvava to do -lista yrittivät vielä huhuilla. Nyt olen Ravelryssa, nimellä uhoavagnu ja vielä ihan untuvikko. Siellä on nyt hyvä viettää vaihteeksi aikaa, kun neuleet ei paljon hotsita (eikä hei, aikaa olis siihen Ravelryynkään). Ja sunnuntaina tietty messuille.

I'm there too, in Ravelry. It's uhoavagnu there, see
you!


Kun ei muuta näytettävää ole, tässä lopuksi vielä kuva kaverin vauvalle väsätystä vielä-yhdestä-sisävaipasta. Kaavana Kestovaippainfon Mummut koossa M. Sisäpuolella luonnonvalkoinen flanelli, ulkona (kaksinkertainen) kierrätysfrotee ja takana täyttöaukko lisäimuille. Kiinnitys näpsyillä. Kokeilin Iso Gnun uutta saumuria tähän hommaan, mutta en saanut lankoja kunnolla paikoilleen ja lopulta jouduin kääntymään vanhan kunnon Annan (ompelukoneeni) puoleen.

As there's nothing more to show, here's few photos of the newest diaper I made for a friend's baby. The pattern is once again from Finnish cloth diaper forum Kestovaippainfo. Babies grow, and this is already size M.