13.7.2007

Nuoren rouvan näperrykset

New things

Vanhat suomifilmit innoittivat tämän postauksen otsakkeen. Kiireiset pari viikkoa takana, ufoilut unohtuivat muiden juttujen alle ja aloitin pari uutta neulettakin. Seuraavassa kuvassa näkyy lehmuksenvihreä sukka, jota aloittelin ja joka edityi sentin pari vielä kirkkoon ajellessa. Purkuun tosin meni sittemmin.

I'm a knitter - what can I say?!070707 tapahtui pusuttelua alttarilla ja muuta mukavaa. Pukua täytyy vilauttaa blogissakin, sillä se on upeaa meksikolaista käsityötä. Viime kesänä Meksikon matkalta tarttui matkaan näyteikkunasta bongattu hääpuku shaaleineen. Kangas on paksua pellavaa ja koristeet ilmeisesti käsin ommeltu ohutta puuvillanauhaa käyttäen. Oli mukava päällä ja minun näköinen!

070707 I said I do and we kissed. Even if I don't show my face here usually, here's the wedding dress I bought from Mexico a year ago. Very easy choice, as it was hand made, my size and linen. Beautiful, isn't it?Ensimmäisen kuvan sukka joutui kuitnkin purkuun ja tällaisia isoäidin neliöitä on nyt tulossa. Luulen että lankojen päättelyyn puutuu pahasti, joten veikkaan tästä uutta ikuisuusprojektia!

Finally I ripped the sock I was knitting on wedding day and started some granny squares. I guess this project will take some time but it's fun to do on trips piece by piece.Huomautan myös että vihdoin MysteryStole3 on päässyt alkuun! Malli on mukava, sitä on yhtä kiva neuloa kuin ratkoa sudokuja. Lankana Grignasco MerinoSilk ja kirkkaan punaisia siemenhelmiä. Huomatkaa leppis sammaltukolla. Ei liene vaikeaa arvata mikä työ lähtee matkalle mukaani huomenna.

And, I finally had some spare moments to start the Mystery Stole 3! Love the pattern, love the yarn, love the beading :) This knit will go with me on holidays tomorrow!