3.6.2007

Hep!

Arvontaan osallistuminen vihelletään nyt poikki, osallistujia ehti kertyä likimain ufojeni määrä! Kiitokset kaikille ihanista kommenteista. Oli mukava lukea miksi täällä käytte, ja melkein tuli tippa fufoavan gnun linssiin lueskellessa kuinka uhoilevankin neulojan blogista tykätään. Gnu-ukon satunnaisgeneroima luku kuului 17, eli KettuKoolle lähtee ylläri! Laitahan minulle yhteystietosi osoitteeseen uhoava_gnuATyahooDOTcom ja pistän jotakin tulemaan ensi viikolla.

It's all about the lottery today: KettuKoo won, and I'll send some little surprise for her/him next week. And then, check my socks!
Ensimmäiset Fufot on nyt tehty ja voin todeta, että tempaukseen osallistuminen kannatti - ehkäpä ilman sosiaalista painetta olisivat nämäkin sukat (ja sukkapuikot!) pölyttyneet jonnekin kaappien perukoille! Vaikka sininen ei olekaan lempivärejäni, näistä miehen sukista tuli oikein nätit mielestäni. Kun on montaa eri vuosikertaa seiskaveikkaa, voi yhdistellä aika hauskoja sävyjä sukiksi. Seitsemää sinisen sävyä ei taidakaan löytyä Novitan värikartalta? Siihen sitten mustaa ja valkoista vaan lisäksi.
Ohje: Perussukat 52 silmukalla. Tiimalasikantapää ja sädekavennus.
Koko: ~43.
Lanka: Novita Seitsemän veljestä (75% villa, 25% polyamidi), yhdeksää erisävyä jämäkeristä.
Puikot: 4 mm sukkapuikot.
Menekki: 125 grammaa.

Pattern: Basic sock with 52 sts.
Size: EU 43.
Yarn: Novita Seitsemän veljestä (75% wool, 25% polyamid), in eight different blue shades & white from my stash.
Needles: 4 mm dpn's.
Consumption: 125 grams.


Itse kaipasin uusia unisukkia, sillä Iso Gnun kutomat Regia-sukat ovat jo melkein "hinki" pohjasta. Niinpä saatoin loppuun Katla-sukat, joiden sekundaseiskaveikka on ihanan pehmoista. Kiitokset Monnalle - ilman ohjeen kaipailua olisi vienyt varmaan vielä pitkän aikaa näidenkin sukkien lopetteluun! (Ja uudet unisukat pääsevät heti käyttöön, ihanaa.)
Ohje: Oma ohje, Katla-sukat.
Koko: ~38.
Lanka: Novita Seitsemän veljestä (75% villa, 25% polyamidi), ruskeaa II-laatua.
Puikot: 3,5 mm sukkapuikot.
Menekki: 85 grammaa.

Pattern: Own, Katla Socks.
Size: EU 38.
Yarn: Novita Seitsemän veljestä (75% wool, 25% polyamid), in natural brown.
Needles: 3,5 mm dpn's.
Consumption: 85 grams.