18.4.2007

Maija-Kertut

Kerttu socks with Maija yarn

Uhoavan työntäyteinen lomaviikko on vietetty ja on aika palata koneen ääreen (muutenkin kuin bloggaamaan). Sähköpostista löytyi viestiä Himmeen kuosin Petralta, että salasukat ovat löytäneet määränpäähänsä ja saajakin tyytyväinen. Ikävä kyllä otin seuraavan kuvan lähtökiireissä ja laatu huonoakin huonompi - toivotaan että Petralta löytyy myöhemmin vähän imartelevampi kuva..

I made Kerttu socks for a Finnish Sock Swap for my secret pal Petra. Now after the holidays I read her e-mail and I'm happy she seemed to like the socks. Unfortunately, I finished the socks just before going on holidays and the photo is very poor. Let's hope Petra will make a bit more flattering shot ;)Ohje: Kerttu-sukat (koko L) varpaista ylös tiimalasikantapäällä.
Koko: 37/38.
Lanka: Gjestal Maija, fuksia (293).
Puikot: 3,5 mm bambusukkapuikot.
Menekki: 75 grammaa.
Erityishuomio: Peritty sukkamalli taipui varpaasta aloitettaviksi ja ohuemmasta langasta neulotuiksi. Lopputulos miellytti siinä määrin, että taidan joskus tehdä toisetkin samoinpäin.


Pattern: Kerttu Socks (size L); I changed the pattern into toe up sock and made a short-row heel.
Size: EU 37/38.
Yarn: Gjestal Maija, fuchsia (293).
Needles: 3.5 mm bamboo dpn's.
Consumption: 75 grams.
Special notions: This inherited pattern looked fine also in lighter yarn and with mentioned changes, maybe I'll made another pair some time.Nyt olen niin uupunut etten jaksa tämän enempää suoltaa tekstiä. Höyhensaarille lähden nyt.

Now I'm just too tired to write anything more.. Of to sleep.


Edith-täti kylässä 19.4.07: Mikäköhän tässä Blogilistailussani mättää kun päivitykset ei näy, jos käytän sitä "seurattava alue"-vaihtoehtoa, mutta jos en käytä blogi taas näyttäisi päivittävän koko ajan? Onko muilla vastaavia kokemuksia Blogilistasta?