31.3.2007

Jay

4/15!

Päivät ovat olleet niin kauniita, että olisi paljon mukavampaa vain olla ulkona (pölystä huolimatta) kuin neuloa tai tehdä etenkään hommia. Jotain kuitenkin olen saanut valmiiksi - kiitokset sauna- ja Idols-illalle kaverin luona. Ja en tuosta säästäkään viitsi valittaa. Talven aikana melkein jo unohdin että joskus täällä paistaa aurinkokin!

We've had such a good weather herer lately that it would be much nicer just stay out and enjoy the sun, than knit - or even worse - work on some essays etc. I have finished this pair of socks, thanks to my friend and watching Finnish Idols one night. The socks are sunny, too!Ohje: Jaywalker muokattuna 68 silmukalle. Alkuperäinen ohje Grumperinan käsialaa. Perinteinen vahvistettu kantapää ja nauhakavennus kärjessä.
Koko: Noin 38.
Lanka: Novita Nalle, jonka itse värjäsin Kool Aideilla.
Puikot: 2,5 mm metallisukkapuikot.
Menekki: 85 grammaa.
Erityishuomio: Jospa nyt saisin kirjoitettua ihan oikean kirjeenkin kaverille tuolla maailmalla, kun matkaan voisi laittaa sukat!
Pattern: Jaywalker modified to 68 sts. Pattern by Grumperina. Reinforced heel and toe.
Size: About 38 (European).
Yarn: Novita Nalle, dyed it myself with Kool Aid.
Needles: 2.5 mm aluminium dpn's.
Consumption: 85 grams.
Special notions: Maybe finishing these will push me writing a real letter to my friend abroad, as I could finally send her these socks, too!
Tässä vielä vilautus siitä kuinka olen lahjonut itseäni viime aikoina. Kolme ihanaa kirjaa! Tilasin AdLibris-verkkokaupasta.

And this is what I gave for myself. Three lovely books! (Bought from AdLibris.)

EDIT: Lisäsin grammat. Näkyisi päivittelevän muutenkin itsekseen, joten laitoin takaisin ihme merkkejä htmlääni ja nyt ei pitäis päivitellä. Ongelmana oli viimeksi ettei sitten ottanut huomioon edes oikeita päivityksiä..