25.2.2007

Kesken

WIP

Edit: Hyvät kanssabloggaajat, osaatteko auttaa?! Blogini näyttää päivittyneen blogilistan mukaan jatkuvasti, viimeksi tänä aamuna 7:37 kun vielä autuaasti nukuin. Minä en paljon näistä rssistä ja atomeista ymmärrä, mutta jotakin pitäisi tehdä kun haamuilut ärsyttävät jo kovasti. Osaisikohan joku teistä auttaa ja kertoa vaikkapa mitä voin laittaa blogilistalle "RSS-syötteen osoite" tai "Atom-syötteen osoite", jos ne vaikka auttaisivat?

Aloitin Cosmicpluton Cavern Cardin harmaasta Seitsemästä veljeksestä. Malli vaikuttaa tosi mukavalta ja teen aivan ohjeen mukaisesti. Kiinnitystä ehkä sitten vähän muokkaan lopuksi. En tiedä tuleeko minulta enää lisää hamsteriprojekteja, mutta nyt on vaan niin mukavaa neuloa tätä. Huomatkaa valo, joka heijastuu punaiselta pöydältä - se on auringonvaloa!

This is my new project, Cavern Cardi (free pattern by Cosmicpluto). I'm knitting exatly like the directions tell and it seems great! Maybe it will take some time to finish this but I'm just happy knitting something (some bigger project) for my self.