6.5.2006

Aijai aurinkoa!

Oh, so sunny!

Niin kauniita säitä on pidellyt, että neuleille ei ole paljoakaan irronnut aikaa. Tänään kuitenkin tarttui gnuperheen kauppareissulla matkaan jotakin kivaa lankaa kevätneuleeseen: vaaleankirjavaa Novita Tahitia ja vihreää Brillaa kapeaan ja pitkään kaulahuiviin. Lähikuvassa sävyt kovassa auringonpaahteessa.

It's been such beautiful and sunny days here that I really haven't thought about knitting. Today I went shopping with Big Gnu and some green yarn wanted to come home with me: Brilla and Novita Tahiti. I think they'll end up to be a long nice scarf. Here's a close-up of the yarn, and the sunshine!

Hassua kuinka nämä blogit jo muodostavat jonkinlaisen paikallisen ja globaalinkin yhteisön: minullakin on jo vierailijoita Jenkeistä, Suomesta, Britanniasta.. Eilen Lynda kirjoitti blogissaan minusta jotakin juttua, ja yhtäkkiä jenkkivierailijoiden määrä lisääntyi. Kiitokset hänelle! (Teen hänen kanssaan kahdenkeskisen sukkavaihdon, mutta siitä kuvia myöhemmin, ettei ylläri mene pilalle.)
Toisaalta neuleblogit ovat myös melko maakohtainen ilmiö, onhan sitä helpointa lukea omaa kieltään ja juttuja tutuista langoista. Eilen laitettiin myös IsoGnulle oma blogi pystyyn ja hyvältä näyttää! Nyt on koko gnuperhe hyvin blogitettu;) Neuleblogit ovat muuten saaneet omaan neuleharrastukseeni paljon intoa lisää, sillä langoista on niin kiva puhua, niitä on kiva kuvata, niistä on kiva lukea... on vaan niin kivaa!

It's fun how these blogs are really some kind of net community: global and local. Yesterday Lynda was speaking about me in her blog, and suddenly I have readers in so many places around States. Thanks Lynda! (I've already started one pair of socks for you, but don't worry, I won't show them in my blog before you'll receive them!) ..On the other hand, I've been helping Big Gnu to create her own blog (in Finnish) and now we gnu's are quite well blogged ;) This knit blogging has made this hobby much more interesting. Now I can proudly show the ufo's, fo's, yarn porn, yarn stories and everything I always wanted...neat!