7.4.2006

Tänään vietän maaliskuuta

It's still March for me


Tänään sain tytön punaiset sukat valmiiksi. Nämä ovat ikään kuin maaliskuun Project Spectrumiin kuuluvat, vaikka muutaman päivän jäljessä. Mukavaa mainitussa projektissa on muuten se, että se on korostetusti stressitön juttu. Joka tapauksessa, tulivatpa valmiiksi ja voin lahjoittaa kaverin tytölle kun satutaan yhteen.

Olen yrittänyt rakentaa tätä blogiakin itselle mieleisemmäksi, mutta aika hidasta hommaa se on. Laittakaa kommenttia jos joku ei toimi, niin koetan keksiä jotakin. Nyt kun laskurikin on laitettu ihan pysyvästi tuohon, ja vieläpä toimivana, niin voinkin julistaa jotakin.. 5000. kävijä saakoon laittaa kommentteihin ilmoituksen itsestään, niin pistän jotakin mukavaa tulemaan. Mikäli asiasta tulee riitaa, turvaudumme perinteiseen pipoarvontaan.


It's still March for me because I just finished my Project Spectrum socks for March. Though, it has been told that the project "is a no-pressure project" - sounds good to me. So, the socks are finished, they are very cute, and I can give them to my friend's little girl.

Few days now I've been trying to fix this blog to look more Gnuish, but it's rather slow. I think I'm not nerd enough. My comment box is wide open for your comments about all this. I changed the hit counter to a better one, which should be more trustworthy. The one who'll hit the great 5000, can leave me a comment and I'll send some Gnuish stash...stuff for The One. If you guys start to fight about it, I'll promise to make a despotic lottery.


Ohje: Tiinan päivä -blogista
Lanka: Novitan punainen
Nalle Colori, sävy 844 (75% villa, 25% polyamidi)
Puikot: 3,5 mm sukkapuikot
Koko: n. 26-27, saatu aikaa
tämän ja tämän avulla
Muutoksia: Sukkamalli on aikuiselle, mutta ohuemmasta langasta toimi hyvin lapsellekin. Kiilakavennusten jälkeen silmukoita yhteensä 40. Huomioitavaa myös ohjeessa oleva painovirhepaholainen, ks. huomiota valkoisista sukista.

Pattern: from
Tiinan päivä knitblog (in Finnish)
Yarn: red
Novita Nalle Colori, tone 844 (75% wool, 25% polyamid)
Needles: 3.5 mm dpn's
Size: for a little girl, size is about 26-27 (European sizes?)
Changes made: The pattern is for adults' size, but I just used different yarn&needles, and had less stiches on foot part..