10.4.2006

Neuloin vain ihan pikkuisen

I have quite many books on the floor, againMinullahan oli se porkkana-palsternakka odottelemassa aikaa ja inspiraatiota. Märkä vyyhti näytti mielestäni spagetilta kastikkeineen kun diagnuusi taas näki siinä porkkana-palsternakkaraasteen (kuka sellaista syö?!). Kuivana ja kerällä langasta tuli kuitenkin vähän kivempi, aika söpö. Tässä vielä muistutuksena ruman ankanpoikasen nykyinen olomuoto.


You remember I had the Kool Aid yarn which looked something like
grated root vegetable mix? When the yarn was wet, it was kind of pasta-look-a-like, but Diagnusis saw it as root vegetables. After drying the yarn and making it ball it became a bit nicer, even cute. To remind you, this is how it looks today..


Tai itse asiassa nykyinen olomuoto on jo lähempänä Jaywalkeria kuin kerää. Aloitin ne eilen, ja tein ihan vähän vaan.. Tästä langasta ei varsinaisia raitoja tule, mutta tykkään tästä Jaywalker-mallista paljon. Tein 68 silmukkaa hieman ohjetta muunnellen, ja aika jäpäkkää tulee 2,5 mm puikoilla. Nämä suunnittelin antavani sironilkkaiselle ystävälleni, joka tykkää oranssista. Itselleni teen sitten ruusupuupuikoilla löysemmät (niillä ei voi kiristellä niin paljoa) tai lisään silmukoita.


Or.. In fact the ball looks more like a Jaywalker right now. I started these yesterday, and I just made a little bit.. This yarn doesn't really give any stripes, but I like the pattern a lot. I cast on 68 stiches instead of 76, and even with my 2.5 mm dpn's the sock is a bit too stiff and small for my foot. Anyway, I was planning to give these to my fairy anckle friend who likes orange. When I'll make Jaywalkers for myself, I'll have to cast on more stiches or use wooden needles to loosen the stiches.

Ja lopuksi kuva SAAPASsukista. Sinne ne nyt pääsee. Oli kova tikutus saada nuo sukat tehtyä, mutta on se kiva että pohkeitakin lämmittää nyt villa tuolla ankeassa lumiloskasateessa.


Last, and least - I'll show a picture of my new rainbow wellie socks with my wellies! So many stiches had to be done but now it's really nice to have long socks warming my legs. It's snowing again, plus it's wet. I wish we'd have spring already.

P.S. Ehkä päivän pelastus on uusi Knitty?!

Maybe the day isn't so grey today...here's the new Knitty!