29.3.2006

Pitsikkäät

Täten ristin nämä sukat pitsikkäiksi. Eivätkö ole herttaiset? Pitsikkäät löytävät tiensä varamummon jalkoja lämmittämään alkavassa kuussa. Kärkiin tein nauhakavennuksen, joka tuntuu sopivan oikein hyvin tähän malliin.

Ohje: Tiina tai Tiinan äiti
Lanka: Seitsemän veljestä
Puikot: 4 mm bambuiset sukkapuikot


Ehkä joku on huomannutkin sivuni vasempaan laitaan ilmestyneen Project Spectrum-napin, samoin kuin SixSoxKnitAlong-napin. Jälkimmäiseksi mainitun lisäsin lähinnä siitä syystä, että vihdoinkin keksin miten se tehdään. Olen ollut mukana ko. knitalongissa jo syksystä lähtien, tosin tehnyt niitä sukkia aika laiskasti ja omalla aikataululla. Project Spectrumiin taas liityin eilen. Se vaikuttaa tosi mukavalta projektilta ja luulen että tulen kokeilemaan uusia värejä neuleissanikin (esim. keltaista). Maaliskuu loppuu ihan juuri, mutta ehkä yhdet pienet punaiset sukat tässä vielä ehtisi tehdä..


Edit: Osaisiko joku kertoa minulle minkä kokoinen jalka on noin kuusivuotiaalla? Punaisesta Nalle Colorista tulisi nätit sukat kaverin tytölle, mutta kokoa en tiedä. Tiinan neulesivuilla on sukkien kokotaulukko, mutta sen käyttöön tarvitsee tiedon kengän koosta..

Edit 2: Nopealla googlettamisella löytyikin tällainen ratkaisu kokopulmaan. Taidan olla samaa mieltä Ziinan kanssa.